Lichtreclame

Met lichtreclame valt uw bedrijf beter op. Dat is in ieder geval één ding dat zeker is. Bij Nedlite Lichtreclame & Sign kunnen wij u daar – als dienstverlener – verder bij helpen.

Meer dan 30 jaar specialist

Nedlite Lichtreclame & Sign uit Apeldoorn is meer dan 15 jaar specialist in alle facetten van lichtreclame. Denk daarbij aan lichtbakken, LED-reclame, reclamezuilen, gevelreclame en NEON-reclame. Heeft u een speciale wens? We gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is lichtreclame?

Het is voor Nederlandse bedrijven belangrijk om op te vallen tussen de vele concurrenten. Licht reclame kan daarvoor de aangewezen oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooi verlicht bord met uw bedrijfslogo. Maar wat houdt deze vorm van reclame precies in?

Lichtreclame kent diverse technieken waarin met letters, figuren en kunstlicht (LED of neon) informatie, zoals: naam, logo of andere boodschappen wordt uitgestraald. Deze manier van reclame maken heeft een overduidelijke functie binnen de zogenaamde mediamix en publiciteitsbeleid van bedrijven en andere organisaties. De toepassing van lichtreclame in het algemeen wordt bijna alleen beperkt door de fantasie van de ontwerper en zelden door de techniek.

De voordelen van lichtreclame

Zoals u in de alinea hierboven heeft kunnen lezen, is lichtreclame vaak onderdeel van de mediamix. Maar wat zijn de voordelen van deze methode eigenlijk? Waarom kiezen veel organisaties voor deze vorm van marketing? In de onderstaande tekst noemen wij er een aantal:

  1. Herkenbaarheid
  2. Professionele uitstraling
  3. Veel mogelijkheden
  4. Beveiligingsfunctie
  5. Goedkoop

Deze voordelen lichten wij hieronder verder toe.

Neem contact met ons op:

055-3120600

1. Herkenbaarheid

Het doel van reclame is vaak de herkenbaarheid van een bedrijf vergroten. Mensen moeten uw merknaam onthouden, zodat zij sneller geneigd zijn om hier op relevante momenten aan terug te denken. Lichtreclame blijkt hierin uiterst effectief. Het valt op en blijft vaak in het geheugen gegrift staan. Het is altijd zichtbaar en wekt de interesse van potentiële klanten. Lichtreclame is hiermee een prima visitekaartje.

2. Professionele uitstraling

Een bedrijf met licht reclame aan de gevel maakt een professionele indruk. Ze hebben hun marketing goed op orde en zijn bereid om daar het nodige geld voor uit te geven. Een echte professional dus!

3. Veel mogelijkheden

Lichtreclame komt in verschillende vormen en maten voor. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van de letters. Zo kunt u gebruik maken van de kunststof Acrylox. Deze letters hebben vaak een dikte van 8 tot 30 millimeter. Wilt u dat uw reclame er beter uitspringt? Kies dan voor aluminium. Deze letters kunnen tot wel 180 millimeters dik zijn. Door met de dikte te spelen, creëert u een geheel eigen uitstraling. Daarnaast heeft u met licht reclame ook verscheidene mogelijkheden op het gebied van kleur en verlichting.

4. Beveiligingsfunctie

Het is misschien niet uw hoofddoel, maar lichtreclame heeft ook een beveiligende functie. Uw pand zal namelijk minder snel doelwit worden van vandalisme of inbraak. Het vele licht dat deze vorm van reclame produceert, maakt de daders zichtbaar. De kans dat ze betrapt worden is hiermee groot. Mooi meegenomen, toch?

5. Goedkoop

Lichtreclame klinkt als een flinke investering. Misschien is dat het – in eerste instantie – ook wel. Maar het rendement is zeker iets om over naar huis te schrijven. Het is namelijk een zeer duurzame vorm van reclame. Het gaat jaren mee, heeft weinig onderhoud nodig en is 24 uur per dag zichtbaar. Daarbij is het aanschaffen van lichtreclame bij Nedlite relatief goedkoop, waardoor ook die eerste investering gering zal blijven.

Vormen van Lichtreclame

Lichtreclame kan in verschillende vormen worden gerealiseerd. U kunt bijvoorbeeld gaan voor lichtbakken, hierop kunt u uw naam, logo of andere uitingen op weergeven. Daarnaast kunt u ook gaan voor lichtletters. Deze worden veelal gebruikt voor bedrijfsnamen op gevels. Hierbij worden diverse lichtletters verbonden tot één geheel. Tevens bestaat lichtreclame in de vorm van figuren. Hierbij kunt u denken aan een verlicht logo.

Nedlite Lichtreclame & Sign Apeldoorn

Nedlite Lichtreclame & Sign uit Apeldoorn is een energiek reclameproductiebedrijf. Wij zijn een full-service dienstverlener op het gebied van verlichte en onverlichte binnen-, buitenreclame en bewegwijzering. Wij produceren, leveren en plaatsen buitenreclame in zowel LED, NEON als TL. Dit doen wij met een gemotiveerd team. Maatwerk is hierin het uitgangspunt. Uiteraard is dit toegespitst op kwaliteit en afgestemd op de klant. Onze ruim 25 jaar aan ervaring hebben wij gebundeld tot een totaalpakket aan diensten op het gebied van reclame. Hiermee kunt u een beroep doen op een echte specialist die innovatieve en creatieve oplossing realiseert voor uw naam, merk, product of dienst. Nedlite Lichtreclame & Sign is goed te bereiken vanaf onder andere Amersfoort, Arnhem, Amsterdam en Zwolle.

Onderhoud van uw lichtreclame

Naast de ontwikkeling verzorgen wij tevens het onderhoud en de eventuele reparatie van uw lichtreclame. Regelmatig onderhoud verlengt namelijk de levensduur en zorgt voor een optimale uitstraling. Zowel overdag als ‘s-nachts. Met een – onderhoudscontract voor lichtreclame op maat – wordt dit probleemloos voor u verzorgd. Wij informeren u graag over de voorwaarden.

Meer weten over lichtreclame?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lichtreclame of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Doe dan een beroep op meer dan 25 jaar ervaring in de reclamebranche.  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@nedlite.nl of bel ons op 055-3120600. Wij staan graag voor u klaar. Wanneer profiteert uw bedrijf van professionele lichtreclame?