NEON-reclame

 

Wilt u met uw bedrijfspand echt uitblinken? Trek dan de aandacht met de NEON-reclame van Nedlite Lichtreclame & Sign in Apeldoorn. Ambachtelijk werk uitgevoerd door echte vakmensen.

Nummer 1 in NEON-reclame

Neon-reclame is en blijft één van de meest fraaie (en energievriendelijke) vormen van lichtreclame en is ongeëvenaard qua lichtintensiteit. Door de diversiteit in kleuren maar vooral de mogelijkheid van elke gewenste vorm, maakt neon bij uitstek geschikt voor gebruik bovenop losse reliëfletters. Het vervaardigen van een neonreclame is ambachtelijk werk en wordt bij ons uitgevoerd door vakmensen.

De meest gebruikte neonuitvoering

Opliggende (zichtbare) neon: de neonbuis wordt vóór op de letter gemonteerd. De letter is geheel vervaardigd van aluminium en de neonbuis wordt d.m.v. zgn. glashouders gemonteerd op de letter. De elektrode met siliconen afdekhoes en de bekabeling verdwijnen in de letter. Afhankelijk van de breedte van de letter wordt een enkellijnige of een dubbellijnige neon toegepast. Geen lichtreclame als neon-reclame heeft zoveel impact en brengt zoveel sfeer als een neoninstallatie met opliggende neon.

Waarom neon-reclame?

Neon-reclame verhoogt de attentiewaarde van uw bedrijf. Door middel van neonreclame wordt uw bedrijf sneller herkend (zeker op afstand) en krijgt hiermee een herkenbare en professionele uitstraling. Daarnaast zorgt neonreclame voor stijlvolle en sfeervolle verlichting van uw bedrijfspand. Neon-reclame is razend populair vanwege de duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding.

Beweringen over neonreclame

Drie veel gehoorde, foutieve gedachten over neon-reclame zijn: Duur in aanschaf, duur in stroomverbruik en storingsgevoelig. Al deze beweringen over neonreclame zijn onjuist en berusten op slechte voorlichting of inferieure kwaliteit. De door ons geleverde neonreclame en neoninstallatie vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur.

Neem contact met ons op:

055-3120600

Neonreclame door onze vakmensen

Nedlite Lichtreclame & Sign uit Apeldoorn levert voor al haar led-reclame en neon-reclames zgn. suspensie-neonglas gevoed door CE-norm hoogspanningstransformatoren. Eenmaal door onze vakmensen geïnstalleerd en aangesloten is een neonreclame een opvallende, sfeerbepalende reclame met een impact die zijn weerga niet kent.

Kies voor neon-reclame van Nedlite Lichtreclame & Sign

Bent u op zoek naar een opvallende neon-reclame of gevelreclame? Neem dan gerust contact met ons op! Graag bespreken we samen met u de wensen en de mogelijkheden. Nedlite Lichtreclame & Sign beschikt over ruim 25 jaar ervaring in de (licht)reclamebranche en neonreclame maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Onze vakspecialisten staan voor u klaar en op iedere vraag kunnen wij een duidelijk antwoord geven. Wilt u meer voorbeelden zien van neon-reclame? Bekijk dan de voorbeelden op deze pagina of neem contact met ons op.