Gevelreclame

Onderscheid uw bedrijf met een mooie lichtbak van Nedlite Lichtreclame & Sign uit Apeldoorn. Een goedkoper alternatief met een perfect eindresultaat, geheel op maat gemaakt.

Nummer 1 in gevelreclame

Lichtbakken zijn relatief goedkoop en ook nog eens op elke huisstijl toepasbaar. Maatwerk is ons uitgangspunt! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van reclameproductie en staan garant voor innovatieve en creatieve oplossingen. Bent u op zoek naar een kostenbesparende vorm van lichtreclame? Bestel dan uw lichtbak bij Nedlite Lichtreclame & Sign uit Apeldoorn. In de tekst hieronder leest u meer over deze vorm van gevelreclame.

Perfect eindresultaat van uw gevelreclame

Ons team kan voor ieder bedrijf een lichtbak produceren die voldoet aan de kwaliteitseisen. De gevelreclame wordt van uitstekende kwaliteit. Het creatieve en gemotiveerde team van Nedlite Lichtreclame & Sign uit Apeldoorn zorgt voor een perfect eindresultaat aan uw gevel en houdt daarbij altijd uw wensen in gedachten. We zijn er ook voor gevelreclame voor u in Zwolle en Amersfoort! Onze gevelreclame, lichtbakken zijn onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. Verder kunt u kiezen voor een éénzijdige of dubbelzijdige uitvoering. Wist u al dat u een lichtbak ook als reclamezuil kunt gebruiken? Wij kunnen een lichtbak een “goedkope” uitstraling geven door een witte plaat met opschrift in de bak te schuiven. Door creatieve vormgeving en kleurgebruik kan de uitstraling van een bak aanzienlijk veranderen en zelfs een chique geheel vormen.

Gevelreclame bepaalt de eerste indruk

Het eerste wat mensen zien als zij bij uw bedrijf aankomen of langsheen rijden is de gevelreclame. Na het zien van deze reclame zal er een eerste indruk worden achtergelaten. Hierdoor is gevelreclame enorm belangrijk om bezoekers te trekken en hen kennis te laten maken met uw bedrijf. Door het aanbieden van hoge kwaliteit gevel reclame, weet u zeker dat u een goede indruk achter zal laten!

Lichtbakplaten met deelnaden behoren tot het verleden

De nieuwe vorm van gevelreclame: Lichtbakken van Nedlite Lichtreclame & Sign zijn vervaardigd van een aluminium lichtbakprofiel en hebben een kunststof acrylaat fondplaat. Een lichtbak wordt van binnenuit verlicht door middel van TL-buislampen of LED. Ons team kan een grootformaat lichtbak uitvoeren met een zogenaamde spanconstructie. Wij spannen dit sterke PVC-doek op een frame. Op het doek kan een naam, kleurlogo of fullcolour terug komen. Lichtbakplaten met deelnaden of stuk gegooide platen behoren hiermee voorgoed tot het verleden. Ook deze bakken verlichten wij met TL of met LED. TL-buislampen vervangen is geen probleem dankzij de scharnierende voorzijde.

Neem contact met ons op:

055-3120600

Gevelreclame kopen bij Nedlite Lichtreclame & Sign Apeldoorn

Bent u op zoek naar gevelreclame, bijvoorbeeld een lichtbak die aansluit op uw huisstijl en wensen? Dan kunnen wij u verder helpen! Maar ook voor neon-reclame of logomatten staan wij voor u klaar. Wij zijn een een energiek reclameproductiebedrijf en garanderen een mooi eindresultaat van hoge kwaliteit. Nedlite Lichtreclame & Sign volgt nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen. Op onze website kunt u alvast wat voorbeelden van lichtbakken bekijken. Heeft u meer vragen over deze vorm van gevelreclame? Bel ons op 055-3120600 of stuur een mail naar info@nedlite.nl.