Over ons

De nummer 1 in Lichtreclame en Sign in Apeldoorn en omgeving!

Nedlite Lichtreclame & Sign

Nedlite Lichtreclame & Sign is in 2001 opgericht in Apeldoorn. Wij produceren, leveren en plaatsen met een creatief, gemotiveerd team buitenreclame in zowel LED, TL als NEON. Maatwerk, toegespitst op kwaliteit en afgestemd op de klant, is hierin het uitgangspunt.

Door het nauwlettend volgen en toepassen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED en fullcolourprinting zijn wij in staat om in een korte productietijd en topreclame te leveren tegen een concurrende prijs.

Wij zijn voor veel midden- en kleinbedrijven, architecten, kunstenaars, instellingen, gemeenten, retailorganisaties en grootwinkelbedrijven een vaste en waardevolle partner.

9

Onze filosofie

Totaal oplossingen op het gebied van binnen- en buitenreclame en bewegwijzering in en rond gebouwen.

Vanuit een totaalconcept en een One-Stop-Shopping gedachte kunt u bij ons terecht voor al uw reclamebehoeften.

9

Visie

Het totaalconcept van Nedlite Lichtreclame & Sign is dé oplossing voor efficiency, continuïteit en constante kwaliteit op het gebied van corporate identity.

9

Missie

Het in eigen beheer en met samenwerking van toegewijde leveranciers ontwikkelen, produceren en assembleren van (licht)reclameproducten en objecten voor het midden- en kleinbedrijf, zorg- en onderwijsinstellingen, de vastgoedbranche en kunstenaars.

Hierdoor leveren wij een bijdrage ter bevordering van de vindbaarheid, promotie, zichtbaarheid en de uitstraling van het merk of logo, dienst of product van bedrijven en instellingen.

Jaar ervaring

Nummer 1 in lichtreclame

Ons team

Stephen Wardenburg

Ruim 30 jaar actief in de lichtreclamebranche en als reclame-expert al twintig jaar eigenaar van Nedlite Lichtreclame & Sign. Stephen is een echte aanpakker, altijd enthousiast (na de koffie van 10:00 uur) en is het eerste contact dat je hebt met Nedlite. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop, de planning en heeft de dagelijkse leiding. Met zijn no-nonsense mentaliteit streeft hij naar een transparante en persoonlijke samenwerking, zodat Nedlite maatwerk kan leveren naar de behoeften en wensen van de klant.

Met zijn motto “Live life to the max” borrelt Stephen op vrijdag graag in de stad met vrienden en heeft hij een passie voor klassieke auto’s. Op zonnige dagen gaat hij dan ook het liefst toeren met zijn dierbare Chevrolet Impala ’67. Ook sleutelt hij graag aan zijn 2 luchtgekoelde Volkswagens uit 1970 en 1957.

Een belletje is nooit verkeerd! Stephen staat altijd klaar om je van advies te voorzien en vragen te beantwoorden. Het liefst maakt hij een afspraak op locatie om de bedrijfssituatie te bekijken en elkaar beter te leren kennen in een persoonlijk gesprek.

Erna Wardenburg

Ze is mede-eigenaar, getrouwd met Stephen én het creatieve brein van Nedlite Lichtreclame & Sign onder de naam Donna Lunga. Samen hebben ze 2 kinderen in de leeftijd van 22 en 19. Ze houdt Stephen met beide benen op de grond en kan met haar perfectionistische trekjes als geen ander vormgeven. Erna biedt klanten onder andere op maat gemaakte logo’s, autoreclames en fotobewerkingen van reclame-uitingen op bedrijfspanden. Daarnaast verzorgt Erna de financiële administratie en de backoffice. Zij is accuraat en zeer gedreven. Hiermee houdt ze scherp een oogje in het zeil.

Ook in haar vrije tijd is Erna bezig met design, interieur, kleding en sport. Ze fitnest drie keer in de week en streeft een gezonde levensstijl na. Ze zegt echter geen nee tegen een lekker wijntje in het weekend en vindt het heerlijk om in de zon op het terras te vertoeven. Lange wandelingen met haar hond Puck zorgen er voor dat haar hoofd leeg raakt en de focus altijd aanwezig is.

Wilco Raayman

Hij is mega getalenteerd, een creatieve duizendpoot en overal inzetbaar. Zijn functies bestaan uit: computeroperator, vormgever, DTP-er, signmaker (plotten, printen, plakken), monteur en daarmee speelt hij echt totaalvoetbal. Hij is oplossingsgericht, snel en creatief. Kortom een echte allrounder!

Hij is getrouwd en vader van een dochter en een mannelijke tweeling. Eenmaal thuis speelt ie het liefst een stevig potje tennis of maakt graag video-opnames en monteert deze tot een creatief geheel.

Wilco en Stephen werken al 30 jaar lang met elkaar. Kennen elkaars eigenaardigheden en weten wat ze aan elkaar hebben. Wilco zit nooit om een praatje verlegen, maar dat merk je wel als ie bij jou de reclame komt aanbrengen.

Referenties

Nedlite Lichtreclame & Sign werkt als binnen- en buitenreclamespecialist al meer dan 15 jaar voor gerenommeerde opdrachtgevers, waaronder veel bekende namen. Wij zijn daar enorm trots op, betere erkenning bestaat niet. Mede dankzij onze trouwe opdrachtgevers is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende marktpartij en allround specialist in de reclame- en signbranche. Wij werken o.a. voor: