LED-reclame

Zorg dat uw bedrijfspand opvalt door krachtige LED-reclame toe te passen van Nedlite Lichtreclame & Sign. De specialist op dit gebied in Apeldoorn en omgeving.

Nummer 1 in LED-reclame

LED (Light Emitting Diode) is een energiezuinige lichtbron bedoeld voor inwendige verlichting van letters, logo’s en contourlijnen langs gebouwen. LED-verlichting is vrijwel onderhoudsvrij en verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren (waaronder RGB). De verwachte levensduur bedraagt ca. 50.000 branduren en mede door de geringe afmeting van de LED-modules is deze lichtbron uitermate geschikt voor uitlichting van reclameobjecten. Voor een LED reclamebord of andere LED reclame-uiting, bent u bij ons aan het juiste adres!

LED-reclame ontwikkeling

De ontwikkeling van LED in de lichtreclame-industrie gaat razendsnel en is al niet meer weg te denken. Een groot voordeel van LED is met name de toepassing in zeer kleine letters. Hierdoor is elk logo (klein of groot) uit te lichten. Daardoor is het mogelijk om nagenoeg elke lichtreclame uiting met LED te realiseren.

Energieverbruik en lichtopbrengst LED reclame

Het is belangrijk om te weten dat het energieverbruik van een LED-reclame weliswaar geringer is dan van bijv. een neonreclame. Echter, de lichtopbrengst is navenant aan deze energieopname. Daarnaast zal neon als lichtbron altijd blijven bestaan en nog regelmatig in sfeerbepalende toepassingen worden gebruikt (denk hierbij aan zichtbare neon schrijfletters, zie onze rubriek “Neonreclame”)

Nedlite Lichtreclame & Sign

De kracht van Nedlite Lichtreclame & Sign zit ‘m in het feit dat wij al deze technieken beheersen en in alle gevallen een oplossing kunnen bieden die zeer nauw aansluit bij de wensen van onze afnemers. Nedlite Lichtreclame & Sign gaat graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u een speciale wens met betrekking tot LED reclame? Wij denken graag met u mee om tot een passend LED-reclame ontwerp te komen.

Neem contact met ons op:

055-3120600

LED reclamebord

LED-reclame en NEON-reclame is erg opvallend. Op deze manier kun je het gebouw een extra opval puntje geven naar buiten toe. Ook zijn wij gespecialiseerd in gevelreclame en reclamezuilen ontwerpen waardoor wij onze klanten net dat extra bieden. Wanneer u op zoek bent naar LED reclame, dan kunt u denken aan een LED reclamebord. Nedlite Lichtreclame & Sign levert en monteert LED reclame borden, helemaal op maat. Mocht u dus wensen hebben met betrekking tot LED reclameborden, dan kunt u bij ons aankloppen. Wij maken uw reclamebord helemaal op maat, zodat het past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Interesse in LED-reclame?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van LED-reclame of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt een beroep doen op onze 25-jaar ervaring in de (licht)reclamebranche en LED-reclame is daar een belangrijk onderdeel van. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en op iedere vraag kunnen wij een passend antwoord geven.