Sign

Nedlite verzorgt vele soorten binnen- en buitenreclame voor bedrijven. Sign omvat alle soorten reclame die wij aanbieden.

Wat is Sign?

Sign is meer dan alleen de boodschap, op lange termijn is het logo dé eyecatcher van uw bedrijf. Sign is zowel binnenreclame als buitenreclame. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van lichtreclame.

Gevelreclame voor uw bedrijf nodig? Nedlite Lichtreclame & Sign print met de nieuwste technologie op fullcolourgebied. Fullcolour is niet meer weg te denken in de (licht)reclame. Wij blijven daarom investeren in de nieuwste fullcolour technologie voor binnen- en buitentoepassingen. Zo ook voor Gevelreclame.

Gevelreclame: Fullcolour grootformaat

Grootformaat fullcolourprints voor op ruiten, wanden, stands, borden, auto’s, gevels etc.

De HP Designjet L25500 is een zogenaamde “groene” printer en maakt gebruik van milieuvriendelijke latexinkten op waterbasis.

Prints in zeer hoge resolutie van topkwaliteit! Eenmaal gelamineerd behouden deze prints hun optimale kleuren voor jaren. HP latexinkt op waterbasis vereist geen veiligheidswaarschuwingen, is niet brandbaar, niet ontvlambaar en vereist geen speciale ventilatie. Hierdoor produceren wij geurloze prints die geschikt zijn voor POP-omgevingen waar een goede luchtkwaliteit van belang is.

Milieuvriendelijke gevelreclame

Met deze milieuvriendelijke printer dragen wij bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Uiteraard kunnen wij het voor uw fullcolour prints het ontwerp, de DTP-werkzaamheden en de montage verzorgen.

Neem contact met ons op:

055-3120600